Emona Center Vushtrri

Rr. Magjistralja Prishtine-Mitrovice

42000 Vushtrri
Republika e Kosovës
Home      Rreth nesh     Kontaktet     Galeria     Arkiva     Vendndodhja    
Marketi  Emona Center ka filluar punen me daten 10.02.1990.

 Përbëhet prej 3 Marketeve dhe nje Depo me Shumice:

------------------------------------------------------- 

1. Market1 ne Vushtrri - Magjistralen Prishtine-Mitrovice 

2. Market 2 ne Vushtrri tek Ura e Gurrit 

3. Market 3 ne Mitrovice perball Shtepise se Mallrave

4. Market 4 ne Obiliq

-------------------------------------------------------

 Depoja  me Shumice ne ndodhet ne Objektin e Market 2 tek Ura e Gurrit - Vushtrri 

------------------------------------------------------------------------------------