Rreth nesh

Emona Center është kompani në sektorin e shitjes me shumicë, pakicë dhe ndërtim. Fillet si biznes i familjes Mikullovci, datojnë që nga viti 1976.

Qëllimi ynë

Të shohim klientët e kënaqur

Misioni ynë

Të ofrojmë produkte dhe shërbime me kualitet të lartë

Vizioni ynë

Të jemi kompania e parë në mendjen e konsumatorëve

Fokusi i kompanisë sonë

Ne në fokus kemi akterët me të cilët bashkëpunojmë

Produkte kualitative

Ne sjellim produktet
më të mira në
familjet tuaja

Staf i kënaqur

Ne sigurohemi që
ekipi ynë të jetë
bashkëpunues

Klientë të lumtur

Kënaqësia e klientit
është fokusi dhe
detyra jonë

Bashkohu me ekipin tonë!

Ty të presin shumë mundësi për tu zhvilluar!

Rrugëtimi i kompanisë

Ne jemi këtu nga pasioni, profesionalizmi dhe bashëkëpunimi me njerëz fantastik.

1976

Filluam si 
biznes familjar

2006

Supermarketi
i parë

2017

Emona Center
Residence

2017

International
Star Award
for Quality

2018

International
Star Award in
Excellence
and Quality

2020
EMC
Group
2021

Quality
& Innovation
and Excellence

1976

Filluam si
biznes familjar

2006

Supermarketi
i pare

2017

Emona Center
Residence

2017

International
Star Award
for Quality

2018

International
Star Award in
Excellence
and Quality

2020

EMC
Group

2021

Quality
& Innovation
and Excellence

Zbritje pa fund

Oferta

Përfito dhe blej produktet edhe më lirë duke u bashkuar në programin tonë të besnikërisë. Gjeni produkte vendore, cilësore dhe çmime shumë të volitshme.

Brendet

Disa nga brendet në rrjetin e marketeve tona

Galeria

Cilësia dhe çmimet e mira e bëjnë diferencën

Lajmet

Njoftohu për ofertat
dhe të rejat që sjellim ne

Qëndro gati për oferta fantastike