Kompania EMC Group bën distribuimin e produkteve më cilësore në të gjithë Kosovën,
duke u kujdesur që klientët të konsumojnë produktet më të mira, kualitative, vendore dhe ndërkombëtare. Jo vetëm kaq, në marketet tona, ju mund të gjeni produkte të reja nga brende që më parë nuk kanë qenë pjesë e tregut, çdoherë duke u munduar të sjellim më të mirën tek ju!

Brendet tona

Kontakto
Agjentin e
shitjes