Rreth nesh

Emona Center është kompani në sektorin e shitjes me shumicë, pakicë dhe ndërtim. Fillet si biznes i familjes Mikullovci, datojnë që nga viti 1976.
Riza dhe Agron Mikullovci si themelues, hapën rrugën e tyre tek gjenerata e re me mesazhin e vetëm që ti shërbejmë klientëve tanë me ndershmëri.
Kompania jonë karakterizohet me një rritje graduale, pa bujë e zhvillime dramatike, gjë që tregon një shembull të mirë të një zhvillimi të shëndetshëm dhe afatgjatë. Emona Center aktualisht operon me 18 pika, në 7 qytete të Kosovës. Rezultat i rritjes sonë të vazhdueshme vit pas viti është “OFERTA, SHËRBIMI DHE CILËSIA”, të cilën ua ofrojmë konsumatorëve tanë pa ndërprerje.

Sot, jemi krenarë që jemi rrjeti i vetëm i supermarketeve në Kosovë i cili është dekoruar 3 herë rradhazi me
shpërblime ndërkombëtare për shërbim dhe cilësi.

INTERNATIONAL STAR AWARD for QUALITY, Geneva 2017.
INTERNATIONAL AWARD in EXCELLENCE and QUALITY, Frankfurt 2018.
QUALITY&INNOVATION and EXCELLENCE, Madrid 2021.

Në cilindo nivel që jemi, diçka që është unike është ndjenja e të qenit një familje.

Fokusi i kompanisë

Ne në fokus kemi akterët me të cilët bashkëpunojmë

Produkte kualitative

Ne sjellim produktet më
të mira në familjet tuaja

Staf i kënaqur

Ne sigurohemi që ekipi ynë
të jetë bashkëpunues

Klientë të lumtur

Knaqësia e klientit është
fokusi dhe detyra jonë

Shërbim i shpejtë

Shërbim profesional dhe i shpejtë

Korrektësi

Ne kujdesemi që të jemi korrekt

Përgatitje të stafit

Ne ofrojmë trajnimet e
nevojshme për stafin

Ekipi ynë
fantastik

Pas gjërave që ju shihni, 

qëndrojnë njerëz fantastik 

që janë duke punuar me 

shumë pasion dhe fleksibiltet.