Emona Center

Ne, dallojmë nga të tjerët!

Edhe sot, rrjeti i supermarketeve Emona Center vazhdon të jetë lider në produkte cilësore si dhe sinonim i shërbimit korrekt, duke dominuar tregun me çmimet më të lira!

Çmimet tona

Jemi krenarë që jemi rrjeti i vetëm i supermarketeve në Kosovë, i dekoruar 3 herë radhazi me çmime ndërkombëtare për shërbim dhe cilësi.

INTERNATIONAL
STAR AWARD
for QUALITY

Geneva 2017

INTERNATIONAL
AWARD in EXCELLENCE
and QUALITY

Frankfurt 2018

QUALITY
& INNOVATION
and EXCELLENCE

Madrid 2021

Lokacionet tona aktuale